paraew kuru meyve için ürünler (3)

Tam Organik Kakule

Tam Organik Kakule

Kardamom (Elettaria cardamomum) Kardamom, tropik bölgelerde, özellikle Hindistan ve çevresindeki yüksek alanlarda yetişir. Bu baharat, zencefil ailesindendir ve özellikle Hint ve Orta Doğu mutfaklarında sıkça kullanılır. İçinde siyah tohumlar bulunan yeşil kapsüller, aromalarını yayar. Kardamom, harika bir tatlı ve keskin bir kokuya sahiptir. Kardamomun tadı Kardamom, bergamot, limon ve kafur gibi ferah bir tat verirken, eukaliptüs alt tonları taşır. Kullanıldığında, harika bir çiçeksi tat ortaya çıkar. Baharat hızla baskın hale gelir, bu yüzden fazla kullanmamaya dikkat edin. Kardamom ile neler yapabilirsiniz Kardamom ile birçok farklı şey yapabilirsiniz. Bir güveç veya köriye eklemeyi deneyin, havuçlu kek veya başka bir lezzetli hamur işinde bir çay kaşığı kullanın.
Kuru Kayısı

Kuru Kayısı

Kuru kayısılar gerçek bir vitamin deposudur, bu nedenle kuru meyve olarak sınıflandırılırlar. Kuru kayısıların besin içeriği, taze kayısılara göre neredeyse beş kat daha yüksektir. Kuru kayısılar A ve C vitamini açısından zengindir. Ayrıca yemek pişirmede de kullanılabilirler; et, balık, soslar veya salatalara uygun ince bir tat katabilirler.
Çemen Tohumu

Çemen Tohumu

Trigonella foenum-graecum Köken: Hindistan